ramonnebraska.reismee.nl

eindelijk weer een nieuwe

Sinds Homecoming heb ik niks meer geschreven terwijl er zoveel gebeurd is dus ik ga er maar eens goed voor zitten ;).

Ik zal jullie eerst vertellen welke vakken ik heb en hoe het een beetje werkt hier: 1st American History, 2nd Advanced Art, 3rd English 12, 4th Study Hall, 5th Foods&Nutritions, Lunch, 6th American Government, 7th Psychology, 8th Economy. Om te beginnen de vakken zijn op VMBO-niveau, maar ik heb nog nooit zoveel huiswerk gehad en het ergste is je krijgt er altijd een cijfer voor en ook hoe je je in de klas gedraagt. We hebben ook heel weinig vrij en maar een pauze per dag, nu denken jullie allemaal heefthij het wel naar zijn zin. Ja, het is wel zwaar soms, maar iedereen is aardig en ik ben al aardig geintergreerd zoals jullie misschien wel gemerkt hebben op Facebook, ook gaat Football erg goed, ik sta op het punt om het schoolrecord van fieldgoals te breken dat momenteel op naam staat van de kicker van Nebraska die spelen elke 2 weken voor 90.000 man. We hebben ook nog 2 andere exchange students op schoo,l een jongen van 15 uit Duitsland en een meisje uit Zwitserland ook van 15 met beide kan ik het goed vinden.
Jullie vragen je misschien ook af wat ik hier eet nou de afgelopen week ben ik 4x naar de Mcdonalds geweest en een keer naar Casa del Rey, een Mexicaans restaurant. De school lunches zijn jammer genoeg niet zo goed als ik dacht, omdat ze van Michelle Obama nog maar 2 ounces per dag aan vlees mogen geven, gelukkig hebben ze daar wel deels een oplossing voor gevonden als je 10 cent extra betaalt dan krijg je het dubbele. Als ik thuis eet dan is het wel altijd lekker, want Traci kan goed koken.
Zoals jullie afgelopen week waarschijnlijk wel gehoord of gezien hebben, ik was gekozen tot Star student of the month van Ayusa, ik was echt verast, want ik had niks gemerkt dus toen ik thuis kwam van de volleybal wedstrijd zag ik dat dus op de mail en het was echt een eer. Van de meer dan 500 studenten vonden ze mij het beste jullie kunnen je dus wel voorstellen hoe blij ik was.
Sinds afgelopen week heb ik ook een Amerikaanse girlfriend Courtney, ze is super aardig en we hebben een leuke tijd samen ik weet dat ik niet echt heb verteld wat ik precies gedaan heb en vanaf nu zal ik proberen dat weer bij te gaan houden.
Groetje vanuit het nu koud wordende Nebraska!

Esmee

Hahaha,
moeilijke he om het sociaal-leve bij te houden met zo'n druk bestaan, leuk dat het goed gaat, en van die vakken snap ik gaan reed, hahah

Thieu en Lia

Wat leuk om weer een verhaal van je te lezen ! We houden het wel op Facebook bij, maar het is mooier om je eigen woorden te lezen. Zo goed om te horen dat je het naar de zin hebt en dat je het zo ontzettend goed op school doet. Student of the month, fantastisch ! Veel succes met de verkering, geniet er maar van. Groetjes van ons

Jeanette en Johan

Hoi Ramon,
Toch een heel andere wereld als bij ons, leuk dat je het allemaal zo positief benaderd. Super zeg dat je student van de maand bent geworden, je bent goed bezig. Leuk dat je een vriendin hebt, veel plezier samen.
groetjes, Johan en Jeanette

Opa & Oma

Heerlijk dat het goed met je gaat.Proficiat met je onderscheiding als student van de maand. Leuk dat je een vriendinnetje hebt geniet maar lekker.
Veel plezier en ook de groeten aan Courtny.
Groetjes von ons

marja

Mooi verhaal, je hoeft je dus niet te vervelen op school. je zal het football wel gaan missen als je in de winter een andere sport gaat doen. Ik stuur morgen je jas en nog wat andere spullen(stroopwafels) op. O ja, en het recept van de boerenkool. Groetjes pap mam Fabian en Claire