de eerste 2 weken
Om half 11 komt iemand van Ayusa om te kijken hoe het gaat dus ik moet effe opschieten. Nou het gaat goed hier ik heb al aardig wat vrienden gemaakt. Ik heb een al een Homecoming date met Danielle en ik heb donderdag mijn eerste softball game gezien en het is een traditie voor de meisjes om dan een shirt te maken en die naar iemand in het publiek te gooien en Shandy gooide 'm naar mij. We hebben gisteren de scrimmage gehad en het regende dus het ging niet zo als gehoopt ik kwam niet verder dan een 40 yard fieldgoal en mijn record staat op 55 ofzoiets. Op school hier krijg je super veel huiswerk en elke dag een cijfer voor je gedrag en je huiswerk. Als lunch op school krijgen we hamburgers en taco's en dat soort dingen. De football trainingen zijn niet zo zwaar als ik dacht en die footballpads (besherming) is ook lichter dan ik dacht. Volgende keer zal ik wat meer vertellen, groetjes aan iedereen in Nederland
Fijn dat het goed met je gaat en dat je plezier hebt in je sport en je vrienden.Hier gaat alles zijn gangetje.
Mark was net even hier en is nu een nieuwe broek kopen,komt nog even terug om een broodje met kaas en banaan te eten. doe de familie en je vrienden groetjes van ons.Ook heel veel groetjes van Mark
Fijn dat het goed gaat! haha lekker hamburgers eten!
Succes met je huiswerk!
Liefs van ons
Hoi Ramon,
Volgens mij heb je geen gebrek aan aandacht van de meisjes, dat gaat lekker!
Fijn dat je al een beetje ingeburgerd raakt.
Wij zitten in een klein caravannetje in Alkmaar, hele leuke stad alleen jammer dat het pijpenstelen regent.
Groetjes van ons.
Ik ga nog even verder, Matthijs heeft vandaag weer met het 2e gevoetbald, ze hebben gewonnen en hij heeft gescoord.
leuk om van jullie te horen en fijn dat alles thuis ook zijn gangetje gaat
Je mag wel uit kijken. Kom je over tien maanden terug als een echte Amerikaan met al die taco´s etc. (ha,ha).
Leuk dat je het zo naar je zin hebt.
Geniet ervan
groetjes Stephanie