ramonnebraska.reismee.nl

current events

Zaterdag nadat m'n ayusa community representative langs was gekomen zijn Traci, Tim en ik naar de Nebraska State fair geweest, dat is zeg maar een veemarkt en allerei show dingen en ze verkopen combines, sneeuwschuivers die de gemeente gebruikt en kleren en dergelijke en het is zo groot als de efteling. Ze frituren er ook van alles zoals snoep ze doen daar dus echt aan een bounty in de frituur. Echt leuk om zulke dingen mee te maken afgelopen week ben ik naar 2 softbal wedstrijden geweest en 1 volleybal wedstrijd echt geweldig om die schoolspirit mee te maken we zijn altijd aan het zingen en juichen, dus het is altijd gezellig. School is nog wel wennen met elke dag huiswerk en toetsen en tot 6 uur trainen en dan nog naar huis. Maar nu een van de belangrijkste dingen mijn eerste football wedstrijd gisteren, ik moest dus de kick off doen en ik schopte de bal haast in de endzone dat is zeg maar waar je de touch down maakt. Mijn point after touch down ging niet zo als gepland ze hielden de tegenstander niet goed genoeg tegen dus raakte ze m aan en zo ging de bal er niet in. We verloren uiteindelijk dik doordat we maar een touchdown maakte en de tegenstander de nummer 2 van de staat is dus het werd 6-48, daarna ben ik met Shandy en Bailey naar Shandy's huis gegaan en hebben we nog gezwommen. Vandaag ben ik naar iets nog leukers geweest de Nebraska Huskers dat is een college football team(meer mensen kijken college dan profesioneel) met een stadion van 85.000 mensen en het is elke wedstrijd uitverkocht dat was echt geweldig om mee te maken iedereen in het rood behalve ik natuurlijk weer. Dalton, een vriend van school had kaartjes gekregen van zijn oom omdat die naar de state fair gingen dus vroeg ie gisteren ofdat ik mee wilde dus zijn we met zijn vieren Dalton, Trevor, Alyssa en ik om 11 uur vertrokken nadat we de wedstrijd van gisteren hadden geanaliseerd om 9 uur in de morgen op een zaterdag! Toen we daar kwamen was het al super druk en we moeten helemaal naar de andere kant van het stadion lopen om te tailgaten met een andere oom van Dalton een hele aardige man (een tailgate is een soort van bbq op de parkeerplaats voordat je naar binnen kan dat was super gezellig en de wedstrijd zelf was ook een heel feest op mijn facebook staat ook een filmpje misschien zet ik er nog een paar op, als het goed is staat er ook een filmpje van mijn kick op m'n profiel gemaakt door Traci. See ya'll later.

marja

Leuk al die wedstrijden en wat een mensenmassa, Ik dacht dat het al druk was bij Feyenoord. De column van Hans Avontuur was leuk, hij verwoord precies zoals wij ons voelen. Wachten met spanning op het filmpje van je kick. xx

Opa & Oma

Wat fijn om te horen dat er ook nog tijd is om leuke dingen te doen.Genieten en studie kan ook samen gaan

Groetjes van ons we bekijken op face boek je foto,s

Ramona

Wat een geweldig verhaal en wat maak je veel mee. Moet geweldig zijn om in een stadion te zitten samen met 80.000 mensen. In gespannen afwachting naar het volgende verhaal.

Thieu en Lia

Zo te lezen heb je het wel naar je zin. Maar wat een rare gewoontes hebben die Amerikanen toch !
Geniet van je tijd daar !
Groetjes van ons.