ramonnebraska.reismee.nl

Nog 11 dagen!

Gisteren zijn we met 11 mensen van de groep die naar Amerika gaat naar Amsterdam geweest. Als eerste hebben we broodjes gekocht en daarna hebben we ze opgegeten in het Vondelpark. Na daar 2 uur gezeten te hebben zijn we naar de bios gegaan en om kaartjes te reserveren voor Intouchables een Franse film over een man die een overval heeft gedaan en sociaal werk moet doen. Tenzij hij drie keer afgewezen word, maar een rijke man die van zijn kin tot tenen verlamt is neemt hem toch aan en dan krijg je een hele grappige film. Na het reserveren zijn we eerst nog wat gaan drinken op het Leidsche plein en daarna de film gekeken die erg leuk was. Daarna zijn we opzoek gegaan naar een restaurantje, uiteindelijk zaten we in een Argentijns steak house. En daarna is iedereen zijn trein gegaan en was de leuke dag afgelopen.Ondertussen heb ik ook geskypt met Traci en Mike, mijn gastmoeder en broertje, ze komen heel vriendelijk over ik heb ook al een aantal Amerikaanse vrienden op Facebook. Ik krijg er steeds meer zin in en het komt nu ook snel dichterbij. Er is op dit moment ook al een vlucht vertrokken en de volgende is woensdag en daar ken ik ook mensen van dus dan zal ik het waarschijnlijk ook wel gaan realiseren dat ik toch echt 10 hele maanden naar Amerika ga!

Opa & Oma

Fijn dat je van de voorbereiding geniet.

Iedereen de groetjes !

Koen Hanegraaf

Ramon,

Kan je mij ook op de hoogte houden dit is mijn e-mail adres:

[email protected]

Groetjes Koen

Mascha

Hee Ramon, leuk dat je naar die film bent geweest. Wij hebben hem ook gezien en vreselijk gelachen! We gaan nog wel even skypen hè voor dinsdag! Wil je nog even gedag zeggen!! Wat vliegt de tijd en wat komt er voor jou een onwijs toffe en spannende periode aan! Zo gaaf dat je deze kans krijgt!! X